Scuderia Toro Rosso rijdt volgend jaar met Renault motoren. Net zoals moederteam Red Bull wil het Italiaanse team graag een titelsponsor voor de motoren zoeken.

We hebben de mogelijkheid om een titelsponsor te zoeken zodat we onze motor volgend jaar een andere naam kunnen geven, net zoals ook Red Bull dat dit jaar deed, aldus teambaas Franz Tost in Gazzetta dello Sport. We voeren al gesprekken met geïnteresseerde partijen.

Tost liet in dezelfde krant weten, dat de ontwikkeling van de nieuwe bolide op schema ligt. De eerste crashtests zijn succesvol verlopen.
De auto zou voor de eerste wintertests op het circuit van Barcelona gepresenteerd worden. Een precieze datum kan Tost nog niet geven.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter