Bruno Senna heeft toegegeven dat zijn toekomst nog onzeker is. De Braziliaan heeft een aflopend contract bij Williams en of dat contract verlengt wordt is nog niet duidelijk. Of een ander Formule 1 team plaats heeft voor Senna is ook nog maar de vraag.

Senna voegde zich dit seizoen bij Williams. De Braziliaan reed eerder voor HRT en vorig jaar reed Senna een half seizoen voor Lotus. Het neefje van heeft in de WK-tussenstand een achterstand van vier punten op zijn teamgenoot Pastor Maldonado. Bruno Senna is echter wel het meest constant van beide Williams rijders. De Braziliaan scoorde in zeven races punten, terwijl Pastor zijn punten in twee races bij een sprokkelde. De Venezolaan wist echter wel één race te winnen, waardoor hij vier punten voorsprong heeft op Senna.

Over zijn toekomst heeft Senna het volgende te melden. Er is nog niks veranderd. Ik focus mij op het racen, vertelt Senna aan Reuters. De resultaten zijn voor mij erg belangrijk. Hoewel we de laatste races goed bezig zijn denk ik dat we toch te weinig punten hebben gepakt.

Als ik een paar keer veel punten kan scoren dan denk ik dat ik iedereen kan overtuigen dat ik een plaatsje in de Formule 1 verdien voor volgend jaar. Bruno Senna moet de komende races dus nog hard aan de bak om zich te verzekeren van een plaatsje in de Formule 1 voor 2013. Wat denken jullie, rijdt Bruno Senna volgend jaar nog in de Formule 1? Vertel het ons op het forum!