Pirelli wil Michael Schumacher hebben als testcoureur. De Italiaanse bandenfabrikant hoopt de Duitser, die na dit seizoen stopt in de Formule 1, te strikken als testrijder.

Hij is de meest ervaren bandentester in de geschiedenis van de Formule 1, vindt Paul Hembery van Pirelli. Hembery hoopt er vurig op dat Schumacher wel iets ziet in het uitproberen van het rubber. Schumacher op zijn beurt klaagde enkele malen over het rubber dat de Italianen leverden.

Schumacher kondigde gisteren zijn afscheid aan, maar Paul Hembery hoopt dat Schumi zich een beetje gaat vervelen. Wij weten nog wel een paar leuke klusjes voor Michael mocht hij zich gaan vervelen in Zwitserland, vervolgt Hembery.

Er ligt echter geen miljoenencontract klaar voor ‘der Michael’. Schumacher moet het wel uit liefde voor de sport doen. We hebben geen salaris van 25 miljoen euro klaarliggen voor hem. Hij moet het doen uit passie voor de sport en niet voor het geld.

Hembery besluit zijn praatje met de volgende woorden: Wij staan open voor de komst van Michael. Als hij interesse heeft dan gaan we praten.

Het zou dus zomaar kunnen dat Michael Schumacher zo af en toe nog eens in een Formule 1 bolide stapt. Of Schumacher ingaat op de woorden van Hembery is nog afwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.