Michael Schumacher blijft er op hameren dat hij nooit verwacht had de titel zo vroeg op het seizoen te kunnen verzekeren. Winst op Spa zou betekenen dat hij voor de zevende keer wereldkampioen zou worden.

Maar wanneer hij 2 punten meer behaald dan teammaat Rubens Barrichello, dan is de titel ook binnen. Schumi staat tweedes op de grid, en Rubens zesdes dus het ziet er zeer goed uit voor de Duitser.

“Nu al de titel kunnen binnenhalen is de vrucht van een onverwacht en fantastisch seizoen. Het belangrijkste is een goede race te rijden, en wat moet gebeuren zal gebeuren.”

Na zijn overwinning in Hongarije gaf Schumacher toe dat hij niet wist waar hij de titel wou behalen. In Spa wat het dichtste bij huis ligt en volgens hem het beste circuit is. Of op Monza, thuis bij Ferrari.

 

“Ik zal hem pakken waar ik kan. Ik ga niet anders werken deze race.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter