Nadat bekend werd dat Paddy Lowe definitief zou overstappen naar het Formule 1 team van Mercedes, is de Brit op non-actief gezet totdat zijn contract eind dit jaar afloopt. McLaren promoveerde daarop Tim Goss naar de positie van technisch directeur.

Goss: Ik ben verguld dat McLaren me gevraagd heeft voor de functie van technisch directeur en ik verheug me er op in die hoedanigheid bij te dragen aan het succes van het team.

Teambaas Martin Whitmarsh vult aan: Ik geloof oprecht dat ons technische team het neusje van de zalm in de Formule 1 is en dat onze sterkte in de breedte een belangrijk element voor ons succes is. Ik weet zeker dat Tim alles in zich heeft om die afdeling waardig te leiden en verder te evolueren. Dat is zijn opdracht en het is al helder dat hij klaar is om die rol met enthousiasme en energie te omarmen.

Paddy voert tot het einde van zijn verbintenis een andere rol binnen McLaren uit. Hij is goed en succesvol geweest, en we wensen hem het beste bij zijn nieuwe avontuur voor 2014., aldus Whitmarsh die alweer een medewerker kwijtraakt aan de fabrikant van hun motor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.