We zijn amper 48 uur na de Grand Prix van Japan en er wordt weer getest. De teams zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de allerlaatste race dit seizoen, volgende week in het Braziliaanse Interlagos. In Jerez de la Frontreira wordt het razend druk voor de laatste testsessie van dit seizoen. Immers, na Brazili� wordt er een testban opgelegd die tot eind november duurt.

Zowel Williams, Renault als Toyota worden verwacht op het Spaanse circuit. Omdat vele coureurs liever meteen van Japan naar Brazili� reizen worden de testcoureurs in actie verwacht, zijnde Franck Montagny voor Renault. Voor Toyota komen twee coureurs uit hun Drivers Academy tevoorschijn. De Japanner Katsuyuki Hiranaka en het jonge sterke geweld, de Fransman Franck Perera, krijgen hun kansen om zich te bewijzen. Voor Williams kruipen Gen� en Pizzonia achter het stuur.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter