Giancarlo Fisichella lijkt in enkele dagen tijd alle pech over zich heen te krijgen. In de Grote Prijs van Bahrein viel de arme Italiaan uit met een motor die het niet meer zag zitten, en eergisteren en gisteren kende hij telkens problemen tijdens de testsessies in Barcelona.

Dinsdag kampte hij immers met een technisch probleem dat hem deed spinnen. Hij reed zich vast in het grind en moest de sessie staken. Gisteren had de winnaar van de race in Australi� verscheidene problemen totdat uiteindelijk zijn motor het begaf en hij opnieuw moest stoppen met testen.

Vandaag was de grootste pechdag. Blijkbaar begaf een achterband van de Italiaan het, zodat zijn wagen bij meer dan 250 kilometer per uur begon te spinnen en met de achterkant in de vangrails terechtkwam. Fisico kon uitstappen en zonder al te veel leed wegwandelen. Dit alles gebeurde kort na de middagpauze.

Fernando Alonso had ook geen succes. Vandaag was het zijn beurt voor een kapotte motor. Na deze gebeurtenis besliste Renault om op te houden met testen voor de rest van de dag. Morgen is de laatste dag dat het Franse team in actie komt in Barcelona.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter