Gisteren konden wij u al meldden dat Force India de knoop doorhakte wat betreft haar tweede rijder. Vandaag volgt de officiële bevestiging van het team.

Adrian Sutil maakt zijn rentree in de Formule 1 bij het team dat hij in 2011 moest verlaten. De Duitser keert officieel terug op het oude nest bij Sahara Force India. De 30-jarige Sutil wordt bij Force India wederom de teamgenoot van Paul di Resta.

Sutil is erg blij dat hij dit seizoen zijn rentree mag maken in de koningsklasse van de autosport. Ik ben erg blij om terug te zijn in de Formule 1. Het is helemaal mooi om terug te keren bij een team dat ik al zo goed ken. Ik dank Sahara Force India voor deze tweede kans die ze mij geven, vertelt Sutil.

Jules Bianchi, vorig seizoen testcoureur bij Force India, streed met Sutil voor het stoeltje naast di Resta. Force India koos uiteindelijk voor de ervaring van Sutil. Vijay Mallya geeft kort uitleg over de keuze voor Sutil. Uiteindelijk heeft zijn ervaring en bekendheid met het team de doorslag gegeven, aldus de man die in financiële problemen zou verkeren.