Heikki Kovalainen keert terug bij Caterham. De Fin is aangesteld als reservecoureur bij het team waar ook Giedo van der Garde rijdt.

‘Angry Bird’ Kovalainen zal al spoedig in de Caterham springen. Heikki Kovalainen zal in Bahrein en Spanje in de eerste vrije training een Caterham bolide besturen. Het is geweldig nieuws dat ik in Bahrein en Spanje weer het asfalt op mag. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en het team te helpen, reageert Kovalainen.

De afgelopen drie seizoenen was Kovalainen rijder van Caterham, maar dit jaar was er geen plaats voor de Fin bij Caterham dat koos voor Charles Pic en Giedo van der Garde. Bij Caterham kunnen ze de hulp van de ervaren Kovalainen goed gebruiken. De ex-rijder van Renault en McLaren zal zijn oude werkgever Caterham helpen bij de ontwikkelingen.

Ik zal in Bahrein en Spanje in de vrije trainingen in actie komen om het team te helpen met het ontwikkelen van de auto. Ik ga nauw samenwerken met de rijders en engineers op het circuit en op de fabriek. Dit doe ik om het team te helpen om het maximale uit het pakket te halen, vertelt de 32-jarige Kovalainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.