Het team van Ferrari heeft geen lekkere race achter de rug in Bahrein. De mannen uit Maranello kende veel problemen tijdens de race op zondag.

Allereerst was het Fernando Alonso die al vroeg in de race te maken kreeg met problemen. De Spanjaard had problemen met zijn DRS systeem dat niet meer dicht wilde klappen. De winnaar van de GP van China moest daardoor al vroeg in de race een extra stop maken en viel ver terug. Uiteindelijk wist Alonso zichzelf knap te herstellen. De Spanjaard eindigde op een achtste plek en neemt daardoor toch nog punten mee uit Bahrein.

Felipe Massa had nog meer problemen. De Braziliaan had zich op een mooie vierde plek gekwalificeerd, maar had een ongelukkige race waardoor hij als vijftiende over de streep kwam. Massa reed de hele race met een beschadigde voorvleugel, maar dat was niet het grootste probleem voor de Braziliaan. Massa kreeg in de race te maken met twee lekke banden waardoor hij veel tijd verloor.

Al met al een tegenvallend weekend voor Ferrari. Over drie weken krijgt Ferrari de kans om in Spanje dit tegenvallende weekend te doen vergeten.