Sergio Perez heeft het niet makkelijk. De McLaren rijder kreeg de afgelopen weken de nodige kritiek. Perez moest strijdvaardiger zijn en punten pakken zo meende teamgenoot Button.

Vandaag liet Perez zien wat hij in huis heeft. De Mexicaan vocht voor elke meter en eindigde op een zesde plek. Teamgenoot Button eindigde op de tiende plek. De Mexicaan was fel en agressief vandaag, maar ook nu krijgt de Mexicaan kritiek.

Perez was in een fel gevecht verwikkeld met zijn teamgenoot Jenson Button. Beide heren dreven elkaar tot het uiterste. Wheelbangend streden de mannen om elke meter. Beiden gaven niet op en een rondelang gevecht was geboren. Perez kwam als winnaar uit de bus door het meest agressief het gevecht in te gaan.

Toch is er weer kritiek op de felheid van Perez vanuit McLaren. Zo zegt Jenson Button het volgende. Het was een geweldige gevecht, maar Checo was te agressief vandaag. Ook Martin Whitmarsh schaart zich achter Button. Checo ging een beetje te ver vandaag, aldus de McLaren teambaas.

Perez zelf geeft ook uitleg over het gevecht met zijn teamgenoot. Het was een mooie gevecht. Ik was agressief, maar Jenson ook volgens mij. Het was een gevecht op het scherpst van de snede. Misschien ben ik iets te agressief geweest, aldus Sergio ‘Checo’ Perez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.