Terwijl ik mijn eerder verschenen artikel schreef, bleek dat het systeem nog steeds aan het rekenen was. Mijn ‘uitslag’ was dus nogal prematuur. Mijn excuses daarvoor.

Naar blijkt is het nu geheel uitgerekend, maar blijft een ding wel staan; Shorttracker wint voor de derde keer op rij de Teamboss-competitie, met een zo mogelijk nog grotere voorsprong! Beste redactielid is nog steeds Enzo, maar nu grijpt hij een P2 in plaats van een P3. Overige collega’s Dennis [P4] en Fabian van Tiel [P5] maakten tevens een sprongetje na de eindberekening.

De top zes is geheel Nederlands voor de duidelijkheid! De best presterende Belg ‘Helly’ zakte van P5 naar P7.

Ook uw scribent maakte terrein goed, van P20 naar P18. Maar de top tien bleef ver, ver buiten bereik. ‘Favoriete aartsrivaal‘ Kootje verloor juist een plekje [ghegheghe], P16 in plaatst van P15. Maar andermaal buig ik voor Eric die zich knap heeft hersteld van zijn brute nederlaag vorig jaar…

Onze geliefde forummer uit België Marc [met de C van Cornelis] eindigde op P9…en bleef ook op P9 staan na de eindberekening. Ergens verbaast dat ons niet. Geintje Marc!

Het definitieve eindklassement kun je hier bekijken! Volgend jaar zal er een nieuw seizoen starten op F1Teamboss.com met opnieuw de mooiste prijzen! En hopelijk zal het een lekker onvoorspelbaar jaar worden. Immers krijgen dan te maken met een totaal ander motorconfiguratie en zal de dominantie van Red Bull Racing, Sebastian Vettel én Shorttracker mogelijk zijn verbroken?

Nog 106 dagen tot de eerste vrijdag van 2014! De countdown naar het eerstvolgende Grand Prix kun je via het forum volgen!