Adrian Sutil zegt zich te vervelen tijdens de zomerstop. De man die Jennifer Becks zijn vriendin mag noemen, zou veel liever achter het stuur willen zitten.

Zo zou de Duitser de zwaarlijvigheid en onbalans van de Sauber C33 willen bestrijden door talloze testrondjes af te leggen. Maar behoudens ‘afgesproken’ testsessies is het al jaren niet meer toegestaan om ongelimiteerd te testen.

Ik herinner me de dagen dat we nog uitvoerig banden konden testen. We hadden veel setjes en diverse compounds, we hoefden het materiaal niet te sparen. Het was duurder dan nu, maar wel fijn voor een coureur., zo mijmerde Sutil.

Adrian kán gelijk hebben, maar het is nog maar de vraag of Sauber nu überhaupt zou kunnen overleven als het testen ongelimiteerd zou zijn. De achterstand op Lotus of Toro Rosso zou dan nog groter zijn geworden. En waar zouden ze de centen vandaan moeten halen?

De kans dat Sauber door middel van Russisch geld opkrabbelt wordt met de maand minder, al meent men dat geen nieuws goed nieuws zou kunnen zijn.

Om de verveling te verdrijven, zet de coureur van Sauber regelmatig de Playstation aan om te gamen. Dat kan geen kwaad als hij het bij F1 2013 houdt.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!