En daar is hij weer. De kledingmiljardair Lawrence Stroll wil [kennelijk] graag van zijn centjes af.

Was Peter Sauber nog te stellig c.q. koppig, bij Marussia deed men minder moeilijk. Maar nu lijkt ook Genii Lotus zich hebben aangesloten in de jacht op sponsorgeld of een investeerder.

Stroll is een autosportliefhebber pur sang. De man is eigenaar van het Circuit Mont-Tremblant in het Canadese Quebec, dat hij voor veel geld liet opknappen.
Maar de Canadees wil ook graag zijn junior [in de toekomst] als Formule 1-coureur in de familiealbum zien.

Dat Stroll junior nu nog maar 15 jaar is en momenteel in de Italiaanse Formule 4 rijdt, moet men maar even door de vingers zien. Toch lijkt het zoontje iets goed te doen, want de jongen is wel opgenomen in de Ferrari Driver Academy.

Genii Lotus is nog op zoek naar een sponsor of investeerder die garant kan staan voor de Mercedes-motoren voor 2015.

Of Stroll instapt hangt af van hoe sterk zijn connetie is met Ferrari. Dat verklaart dat de rijkaard met Sauber en Marussia sprak, aangezien beide teams met Ferrari-motoren rijden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!