De crash van Max Verstappen in Monaco krijgt een vervelend staartje.

De FIA heeft besloten dat de Toro Rosso-junior een penalty van 5 positie’s zal krijgen voor de grid van de komende race in Noord-Amerika.

Of Grosjean nu eerder remde dan verwacht of dat Max Verstappen niet oplette, de race was meteen voorbij voor de zoon van Jos Verstappen.

Het was een flinke klapper, maar ik voel me goed, vertelt Max na de race aan Verstappen.nl.

Met Grosjean was ik in een gevecht om het laatste punt, waarna we crashten. Een ronde eerder remde ik op dezelfde plek, maar hij remde vlak voor de crash ineens eerder. Dat verwacht je niet. En met die snelheid, als je zo dichtbij bent, kun je elkaar niet meer ontwijken., zo luidde de verklaring van Max Verstappen.

Romain Grosjean was zelf bijzonder duidelijk in zijn commentaar op de actie van Max Verstappen in de Grand Prix van Monaco. That was stupid, zo reageerde de Franse coureur.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!