Flavio Briatore weet niet wat hij zal doen wanneer zijn contract bij Renault eind dit jaar afloopt. De kans bestaat dat de Italiaan rust zal inbouwen na bijna 16 jaar te hebben geleefd onder de druk die de Formule1 met zich meebrengt

“Ik heb nog geen beslissing genomen, maar mijn keuze is vrij simpel. Ik ga er voor zorgen dat de wagen competitief is in Melbourne en daarna zullen we wel zien.”

“Ik heb tijd om te beslissen of ik wil relaxen. 16 Jaar Formule1 is veel, soms zijn er leuke momenten en soms minder. Ik denk momenteel aan alles, en daar zit op pensioen gaan in een leuke plek ook tussen.”

Net zoals David Richards, zijn opvolger en tegelijkertijd voorganger bij Benetton/Renault, bezit Briatore de eigenschap om zichzelf te “heruitvinden”. Het is dan ook niet onmogelijk dat hij even uit het circus treed, om dan weer terug te keren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *