Er gaan geruchten dat het contract van Ron Dennis bij McLaren niet verlengd gaat worden. Volgens Autosport heeft de negenenzestig jaar oude Brit te horen gekregen dat zijn tijd bij het bedrijf uit Woking erop zit.

Ron Dennis is voor vijfentwintig procent eigenaar van de McLaren group. Sinds 2014 heeft Dennis de functie van CEO in het bedrijf, nadat hij in 2009 opstapte als teambaas bij het Formule 1 team, dat onderdeel is van de McLaren group. Het contract dat de Brit heeft met het bedrijf loopt dit jaar af, en naar verluid zal er geen nieuw contract klaarliggen voor de autosportlegende.

Sinds de terugkeer van Dennis in 2014 kende het team Formule 1 team twee teleurstellende seizoenen. Vooral de hernieuwde samenwerking met Honda als motorenleverancier verloopt moeizaam met het nodige gebrek aan snelheid en betrouwbaarheid.

McLaren heeft inmiddels gereageerd op het voorval en ontkent dat de positie van Dennis in gevaar is.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.