Scott SpeedDe kans bestaat dat Scott Speed tijdens de tussenstop van de Formule1 over de grote plas de derde wagen van Red Bull zal besturen. Speed zou dan de eerste Amerikaan zijn die rondrijdt tijdens een Grand Prix weekend sinds Michael Andretti in 1993.

Dit weekend zal Vitantonio Liuzzi voor de voorlopig laatste keer een Red Bull besturen tijdens een GP. Vanaf de GP van Canada kruipt Christian Klien weer achter het stuur. Liuzzi zou dan de back-to-back Amerikaanse tour totaal niet meerijden om zo Speed de kans te geven zich te laten zien.

Volgende week zal Speed, die momenteel meerijdt in de GP2 reeks, met Red Bull testen op Silverstone. Rond woensdag zou er een beslissing vallen over wie er de derde wagen van het team over de plas zal besturen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter