De soap rondom het tweede stoeltje bij Caterham gaat gewoon lekker verder. Vitaly Petrov leek op poleposition te staan voor het tweede stoeltje, maar is dat op dit moment ook nog zo?

www.planetf1.com meldt dat Petrov op dit moment niet meer praat met Caterham. De Rus is in de wachtkamer gezet door zijn team en wacht op antwoord van Caterham. Petrov zou in gevecht zijn met Bruno Senna en Luiz Razia voor het stoeltje naast Charles Pic. Opvallend is dat Giedo van der Garde in dit verhaal niet voorkomt…

Op dit moment zijn er nog een hoop onbeantwoorde vragen, zegt Oksana Kosachenko, de manager van Petrov. Er zijn te veel nuances die moeten worden opgelost, aldus de manager van Petrov.

We zitten op dit moment in een periode waarin we alleen maar kunnen afwachten. We zijn compleet afhankelijk van het team en wij kunnen niks doen om het proces te versnellen, vertelt Kosachenko. Over de geruchten dat Petrov nieuwe support heeft gevonden in de vorm van sponsoren kan Kosachenko kort zijn. We zijn er nog niet in geslaagd nieuwe sponsoren te vinden.

De soap bij Caterham gaat dus nog wel even verder. Is Giedo van der Garde nog kandidaat bij Caterham? Gaat Petrov dan toch het tweede stoeltje pakken naast Charles Pic? Wie het weet mag het zeggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.