Het is geen geheim dat Sebastian Vettel het nog altijd prima kan vinden met de staf van Red Bull.

Geregeld is de Duitser te vinden in gezelschap van Helmut Marko en/of Christian Horner.

De Duitse autosportjournalist Nimmervoll lijkt het een en ander te weten en kwam met een cryptisch boodschap op zijn Twitter-account.

Het nieuws van de terugkeer van Fernando Alonso helemaal niets was in vergelijking met het nieuws dat er nog aan zit te komen. Erg mysterieus, maar op donderdagochtend werd bekend dat Sebastian Vettel weleens terug zou kunnen keren naar Red Bull Racing.

Helmut Marko zou het bevel heeft gekregen van Dietrich Mateschitz om de ‘verloren zoon’ Vettel uiterlijk in 2021 naar ‘huis’ te brengen. Alexander Albon zou dan worden teruggezet naar AlphaTauri, terwijl Daniil Kvyat zijn stoeltje in de Formule 1 zou verliezen.

Of dat waar is? Het is te hopen van niet voor Alexander Albon. De Britse Thai doet het niet verkeerd, al zat Hamilton twee keer in de weg op weg naar een mogelijke podium.

Daarbij zal Mateschitz de Yoovidhya-familie, degene die het originele Red Bull-drankje heeft bedacht, moet overtuigen van de terugkeer van Vettel. Deze Thaise familie heeft 51 procent van het Red Bull-imperium in bezit en zou wel eens Albon naast Verstappen willen blijven zien.

Of Vettel gaat rijden voor Alpha Tauri, maar dat lijkt nog onwaarschijnlijker…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!