Neen, hij denkt nog niet aan stoppen, integendeel zelfs. Schumacher is ervan overtuigd dat hij volgend seizoen een achtste ster op zijn pet zal kunnen borduren. Op het einde van het seizoen telt maar 1 ding: de wereldtitel terug afnemen van die jonge Spaanse snaak Alonso.

F1 Michael Schumacher Schumacher kon in de laatste Grote Prijs van het seizoen opnieuw niet in de schijnwerpers rijden. Met een spin sloot hij zijn meest desastreuse seizoen in 8 jaar af. Hij eindigde nochtans als derde in de eindstand, met 1 overwinning, in de GP van Amerika, waar alle belangrijke teams niet in actie kwamen. Schumacher haalde maar liefst 71 punten minder dan wereldkampioen Alonso, en 50 minder dan Raikkonen. Volgend jaar moet het anders �n beter.

“Ja, dit was geen seizoen om trots op te zijn. Volgend jaar is de titel het doel, zonder twijfel. Als je ziet dat we vorig seizoen zo domineerden, en dit jaar achterop hinkten, bestaat de kans dat we 2006 dat we terug onze leidersplaats innemen.

Deze winter zullen we zeer hard werken. We hebben een uitdaging, die we met 100% aangaan. Ik kijk ernaar uit.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter