Aanvankelijk wou wereldkampioen Michael Schumacher nu vakantie nemen, maar Ferrari heeft hem gevraagd zijn vakantie te schrappen zodat hij woensdag (morgen) en donderdag kan testen in Monza.

” Monza is een ontzettend belangrijke GP voor Ferrari, we gaan er echt alles aan doen om ons te verbeteren, ook voor onze fans. We weten dat we niet zo goed zijn als in het verleden, daarom gaan we deze week stevig doortesten.  “  aldus Schumacher.

Door de gewijzigde plannen kan de Duitser nu wel niet deelnemen aan een voetbalwedstrijd voor het goede doel in Keulen samen met zijn landgenoot Thomas Hassler. ” Het is echt jammer, ik voetbal graag en had enorm graag meegespeeld. Maar er zijn zaken die nu ��nmaal belangrijker zijn.  “ vertelde de wereldkampioen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!