Wereldkampioen Michael Schumacher gelooft dat Jenson Button zijn grootste uitdager wordt in de Grote Prijs van Canada. Met uitzondering van de Grote Prijs van Monaco (waar Trulli won, red) stond Schumacher al het hele seizoen op het hoogste schavotje. Hij is dan ook hard op weg om zijn titel te verlengen.

In de WK stand heeft Schumacher 14 punten voorsprong op teamgenoot Barrichello, en 22 op Jenson Button. Hij veroverde al vijf podiumfinishes in zeven races. Hoewel BAR in de voorbije seizoenen geen spetterende resultaten behaalde op het Circuit Gilles Villeneuve, zou het circuit hun wagen van dit jaar moeten liggen, zo erkent ook Schumacher. Montr�al gelijkt op Imola, waar Button pole position haalde en tweede eindigde.

“Er zijn grotere uitdagingen op de kalender, maar je moet je heel precies voorbereiden op dit circuit. Van cruciaal belang zijn de remmen. Ik ga ervan uit dat BAR hier sterk voor de dag zal komen, net zoals in Imola. Ik kijk al uit naar een goed gevecht.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter