Een nieuwe race, een nieuwe kans. Zo denken Michael Schumacher en Ferrari over de tweede race van het seizoen. De Grand Prix van Maleisi� die deze vrijdag van start zal gaan. De voorbije week heeft Schumacher wat genoten van een vakantie met zijn vrouw Corina en manager Willi Weber.

“We weten allemaal dat Maleisi� een van de moeilijkste fysieke races is, en iedereen moet blijven werken.”

Schumacher trainde elke dag en deed zelfs even mee in een voetbalwedstrijd. Maar nu moet de zevenvoudige wereldkampioen zich focussen op de race. En zijn teleurstellend resultaat in Melbourne motiveert hem om beter te presteren in Sepang.

“Nul punten na de eerste race was niet wat ik had verwacht. Dit geeft me wel een extra boost voor Maleisi�. Na Australi� weten we dat de F2004M nog zeer competitief is, zelfs meer dan we verwacht hadden. Ik denk dat we een positief resultaat kunnen neerzetten in Sepang. Rubens bewees dat je hoog kan eindigen ondanks een middelmatige kwalificatie. Ik heb er vertrouwen in omdat we zeer consistent waren tijdens de race.”

“We zijn er klaar voor.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter