7-voudig wereldkampioen F1 Michael Schumacher heeft een nieuw speeltje. Hij heeft een spiksplinternieuwe Falcon 200EX gekocht. Kostprijs: 28,5 miljoen euro! De jet heeft alle denkbare luxe aan boord zoals een zetelbed, bar, badkamer, keuken, multimediainstallatie en de modernste communicatiemiddelen.

Schumacher heeft net als zijn broer Ralf, en ��n van de weinigen F1 coureurs een eigen vliegtuig. Volgens Schumacher is het absoluut nuttig omdat hij er veel tijd mee kan winnen. De kostprijs van 5000 euro per vlieguur neemt hij er graag bij om zo snel mogelijk bij zijn vrouw Corina en de kinderen te kunnen zijn.

Schumacher is duidelijk de F1 man in de lucht. Nu nog orde op zaken stellen op het circuit en hij is weer de echte nr. 1.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!