Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher maakt een zeer matig seizoen mee. Toch ziet hij dit niet als reden om er na dit seizoen mee op te houden. De 36-jarige Duitser, een veteraan in de F1 met inmiddels 219 races achter zijn naam, heeft gezegd dat verslagen worden door jongere rivalen hem er zeker niet toe aanzetten om ermee te stoppen.

Schumacher zei” Laat me nu even duidelijk uitpraten, zodat jullie het goed verstaan hebben. Ik denk niet aan stoppen!  “

Verder zei Schumacher dat het probleem dit jaar niet het feit is dat hij de nieuwe generatie in de F1 niet kan bijhouden. ” Met alle duels die op dit moment gaande zijn, is racen voor mij een stuk leuker dan de meeste mensen denken. Uiteraard doe ik mijn uiterste best, maar soms is dat niet genoeg. Ik kan dat accepteren.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!