Sommigen kijken al reikhalzend uit naar het moment dat Schumacher zal stoppen, anderen kunnen maar geen genoeg krijgen van de zesvoudig wereldkampioen. Deze laatste groep zal dan ook verheugd zijn dat Schumacher niet uitsluit dat hij na 2006 nog in de Formule 1 zal rijden. Gisteren kondigde de renstal uit Maranello al aan dat Barrichello tot eind 2006 mag blijven, vandaag zei Schumacher dat er nergens geschreven staat dat hij zal stoppen als zijn huidige contract afloopt.

“Ik heb nooit uitgesloten dat ik door zal gaan na 2006. Toen mijn contract verlengd werd tot het einde van dat jaar, zei de president van Ferrari tegen mij dat ik zo lang mocht blijven als ik zou, zolang ik maar snel en gemotiveerd zou blijven.”

Schumacher was trouwens zeer tevreden met de contractverlenging van zijn teamgenoot, Rubens Barrichello, tot het einde van 2006:

“Het team kon geen betere keus maken dan Rubens bij ons te houden.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter