Goed nieuws voor fans van Michael Schumacher. De collectie met Formule 1 objecten van de recordkampioen zullen tentoongesteld worden in Keulen. Het gaat onder meer om Formule 1 bolides en prijzen die Schumacher tijdens zijn carrière bij elkaar wist te rijden.

Zo zal onder andere de Mercedes W03 te zien zijn, waarmee Schumacher in 2012 zijn laatste seizoen in de Formule 1 voltooide. De expositie zal gehouden worden in een vliegtuighangar in Keulen. Naar verluid zal de collectie vanaf april 2018 te zien zijn.

Hoe het momenteel met Schumacher gaat is onbekend. Het management van de zevenvoudig wereldkampioen doet geen uitspraken over zijn toestand. Schumacher liep eind 2013 een hersenbeschadiging op na een val tijdens het skiën.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.