Giedo Van Der Garde gaat weer plaatsnemen in een raceauto. De oud-Formule 1 coureur doet in het weekend van 19 en 20 augustus mee aan de Audi Sport TT Cup op het Circuit Park Zandvoort.

De Audi Sport TT Cup werkt haar races af in het voorprogramma van het DTM kampioenschap, de klasse die tijdens dat weekend eveneens Zandvoort aandoet. Vooralsnog gaat het om een eenmalige opwachting in de klasse. Van Der Garde kan aan de slag dankzij connecties met Volkswagen en Audi importeur Pon.

Van Der Garde heeft dit jaar geen vaste aanstelling in een raceklasse gekregen. Vorig jaar won hij met G-Drive/Jota nog de titel in de European Le Mans Series, en nam hij een aantal races deel aan het World Endurance Championship met het Extreme Speed Motorsports team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!