Peter Sauber vermijdt elke vraag die hem gesteld wordt over de toekomst van Jacques Villeneuve bij zijn team. De wereldkampioen van 1997 liet tot nu toe niet echt grootste dingen zien en er wordt dan ook volop gepraat over een mogelijke vervanging. Toen Sauber gevraagd werd of de toekomst van de Canadees veilig is antwoordde hij:

“Daar draait het niet om. Het is niet iets waar ik over ga praten. De prestatie van Jacques in Maleisi� was al iets beter.”

Het probleem is dat Villeneuve de C24 niet echt begrijpt, maar volgens Sauber zal het al veel beter gaan wanneer ze meer grip vinden.
Villeneuve kijkt in ieder geval al uit naar de GP van Bahrein. Het is de eerste keer dat hij daar aan de start zal komen omdat hij vorig jaar een tijdje niet met het circus meereisde.

“Ik ben er nog nooit geweest, het moet raar zijn om in het midden van de woestijn te racen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *