VilleneuveVilleneuveDavid Coulthard voorspelt dat zijn goede vriend Jacques Villeneuve na de Grote Prijs van San Marino wel eens zou kunnen vertrekken uit de Formule1. De voormalige wereldkampioen komt gewoon niet meer aan zijn vroegere niveau en wordt daarom door de media bekritiseerd. Als de situatie niet zou verbeteren ziet Coulthard de Canadees de eer aan zichzelf houden.

In een Schotse krant bevestigde Coulthard zijn geloof in het talent van Jacques, maar het is voor de Schot ook duidelijk dat Villeneuve momenteel worstelt met enkele problemen die hem het leven moeilijk maken. Een er van zijn de speculaties in de pers over een mogelijke vervanging.

“Jacques heeft er tot nu toe een moeilijk seizoen opzitten bij Sauber. We zijn nog maar twee races ver, en de media stellen zichzelf al de vraag of hij zijn zitje kan behouden. Dat helpt natuurlijk niet veel. Ik weet dat hij in staat is om grote dingen te laten zien, maar als we tegen Imola geen verbetering merken dan zou het me niet verbazen dat hij ermee stopt of dat men hem op z�n minst vraagt om er over na te denken.”

“Er wordt wel eens gesproken over een vervanging door Anthony Davidson. Het zou goed zijn om nog een Brit in de F1 te hebben. Hij is een capabel en snel piloot. Maar als je me vraagt of hij de nieuwe Schumacher is, dan moet ik nee zeggen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *