De Zwitser Peter Sauber ziet het niet echt zitten om volgend seizoen 19 Grote Prijzen aan te doen.
Maar het ziet er naar uit dat Bernie Ecclestone zijn gelobby bij de teams goed heeft gedaan, de Brit is er in geslaagd om bijna iedereen te overtuigen voor 19 Grote Prijzen.
Normaal gezien konden de teams weigeren vooral als ze voet bij stuk hielden, in het concorde akkoord staat namelijk dat er maximum 17 Grote Prijzen gereden worden.

Waarschijnlijk heeft Bernie beloofd om de Grote Prijzen van Groot-Brittanni� en Frankrijk weer op de kalender te zetten, daarmee haalt Bernie weer zijn slag thuis.
Volgens Peter Sauber is het een goede zaak dat zowel de Franse als Britse GP op de kalender staan, maar volgens de teambaas van Sauber zijn er zeker twee Grote Prijzen die hun plaats niet verdienen op de 2005 kalender.
Welke GP�s de Zwitser bedoelt is niet duidelijk, maar iedere fan zal ook een idee hebben welke GP�s hij bedoelt.

Ook de Formule 1 fans zullen blij zijn, het seizoen 2005 zal ��n Grote Prijs langer duren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter