Volgens de Zwitserse tabloidkrant Blick zal Sauber, net als de voorgaande jaren, gebruik maken van Ferrari motoren in 2004. Het enige -belangrijke- verschil zou zijn dat het Zwitserse team dezelfde specificatie zou gebruiken waarmee Ferrari aan de start komt in Melbourne 2004.

Sauber rijdt al altijd met een oudere specificatie van de Ferrari blokken. De reden waarom Sauber volgend jaar met dezelfde motoren als de Scuderia zelf zouden rijden is de nieuwe motorregel: vanaf 2004 moeten motoren een heel weekend hetzelfde blijven, in tegenstelling tot de motoren die dit seizoen gebruikt worden.

Maar, het is nog altijd niet officie�l bekendgemaakt dat Sauber volgend jaar met Ferrari motoren rijdt. Teambaas Peter Sauber gaf al toe dat hij overwoog om een overstap te maken naar (goedkopere) Mercedes motoren.

Er wordt algemeen aangenomen dat de keuze van motoren zal bekendgemaakt worden wanneer de tweede rijder wordt gekozen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter