Na de launch van BAR Honda’s nieuwe wagen zei Takuma Sato dat hij zeer opgewonden was over het nieuwe seizoen. Na vorig jaar een sterke prestatie te hebben neergezet zijn de verwachtingen hoog, er wordt wel eens gezegd dat Sato en teamgenoot Button de Ferrari’s zullen gaan uitdagen.

“Het ziet er naar uit dat 2005 een zeer opwindend seizoen zal worden. De nieuwe regels zullen het zeer interessant maken omdat ze een uitdaging zijn voor alle teams. BAR had vorig jaar een geweldig seizoen en we hebben geluk dat we het momentum hebben kunnen behouden tot dit seizoen. Het zal ons zeker helpen in onze strijd voor het kampioenschap van 2005.”

“Ik begin aan mijn tweede seizoen bij BAR met meer ervaring, vertrouwen en stabiliteit binnen het team. Ik wil mezelf natuurlijk verder duwen om te kunnen verbeteren. Mijn ultieme doel is om meer podiums en mijn eerste winst te halen. Het is een geweldig gevoel om het nieuwe seizoen te starten, ik kijk er al naar uit!”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *