Samsung, de electronica gigant uit Korea, zou ge�nteresseerd zijn om in het F1 wereldje te stappen en ze hebben er best wat voor over.

Formule 1 is wereldwijd te zien en dat is een ideale gelegenheid om publiciteit te maken, het Koreaanse bedrijf zou hier 150 miljoen dollar voor over hebben, wel te verstaan over een periode van 3 jaar.

Bij Samsung willen ze vooral publiciteit maken voor hun GSM�s en dat zou wel eens voor wrevel kunnen zorgen bij de teams die met gelijkaardige sponsors samenwerken.

Het Koreaanse bedrijf wil starten met een deal van 3 jaar en nadien kunnen ze dit uitbreiden, Samsung wil deze voorzichtigheid inbouwen omdat ze ook al een grote sponsor zijn van de Olympische spelen.

Een leuk weetje: het bedrijf werd in de jaren 30 opgestart en toen deden ze in gedroogde vis en groenten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter