Sport1 kennen de meeste Nederlandse autosportfans wel. Onlangs konden wij jullie vermelden dat de zender er werk van heeft gemaakt om autosportfans echt aan zich te binden.

Vanaf dit raceseizoen besteedt de sportzender ruim 600 uur live aan de verschillende autosportdisciplines.

Naast alle Formule 1 races, de GP2 en GP3 zijn ook alle races uit het Europees Formule 3-kampioenschap, de DTM, de Porsche Super Cup, de NASCAR Sprint Cup Series, de IndyCar-series en het World Rallycross Championship live met Nederlands commentaar te volgen.

Doch blijft de hoofdattractie de Formule 1 te zijn. Om zoveel mogelijk mensen in Nederland te enthousiasmeren voor Formule 1, zijn Max Verstappen en Sport1 een samenwerking aangegaan. Verstappen zal in de komende maand veelvuldig in de Sport1 commercial te zien zijn en staat deze maand ook prominent op de posters van de zender. Daarnaast zal Verstappen rond elke Grand Prix op locatie geïnterviewd worden door Olav Mol, verslaggever ter plekke.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!