Red Bull heeft de optie op Carlos Sainz voor 2017 gelicht. Dit betekent dat de Spanjaard ook volgend jaar bij Scuderia Toro Rosso zal rijden.

Alle Red Bull coureurs hebben een contract met Red Bull en niet met het team, Red Bull verdeeld de coureurs vervolgens over de teams en verschillende klassen.

Toro Rosso’s teambaas Franz Tost over het blijven van Sainz: We zijn heel erg blij dat Sainz bij ons team blijft. Sainz heeft een hele goed performance laten sinds dat hij bij ons rijdt, we weten zeker dat hij ook volgend jaar sterk voor de dag zal komen. Ik kijk uit naar volgend seizoen en ik weet zeker dat Carlos met resultaten gaat komen.

Sainz liet via Twitter weten: Ik ben blij dat ik getekend heb voor volgend jaar! Maar ik focus me nog op het 2016 seizoen, er is nog een heleboel unfinished business

Sainz werd ook in verband gebracht met Renault. Wie volgend jaar de teamgenoot van Sainz zal zijn is nog onbekend, Danil Kvyat is nog niet door Red Bull bevestigd.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.