Komende woensdag staat in het nieuwste nummer van Formule 1 een interview te lezen met Michel Perridon, directeur van Trust. Daarin haalt Perridon uit naar Huub Rothengatter, sinds jaar en dag manager van Jos Verstappen. Dat meldt de website van het Nederlandse magazine.

Perridon zegt onder meer genoeg te hebben van Rothengatter. Tijdens de onderhandelingen met Jaguar kwam het tweetal meermaals in botsing. Perridon laat weten niet meer met Rothengatter te communiceren en enkel nog met Raymond Vermeulen onderhandelingen voert met de 2 teams die nog in aanmerking komen: Jordan en Minardi.

“De keuzes voor Jos in 2004 zijn heel erg beperkt”, zegt Perridon. ” Alleen Jordan en Minardi. Dat neem ik Huub kwalijk.”

Rothengatter wordt ook beschreven als eigenwijs als de pest en meer van dat door Vermeulen : hij is enkel uit op het vullen van zijn eigen zakken en hij is een vervelende factor in de relatie met Jos

 

” De relatie tussen Huub en mij is over. Ik praat niet meer met hem. Ik heb totaal geen respect meer voor die vent. Half november heb ik hem mijn kantoor uitgezet. Ik zei: nu ga je weg en nooit meer terugkomen. Dit is het einde.  “

Perridon wil zijn hele verhaal pas doen als Verstappen veilig en wel een contract heeft voor 2004. Rothengatter wil momenteel helemaal niet reageren op de hele kwestie.

Perridon:

“Ik vind dat Huub niet de juiste man is die al die jaren naast Jos heeft gestaan��, zegt Perridon. ,,Huub kan dan wel pretenderen dat hij Jos tien jaar in de Formule 1 heeft gehouden, maar dat is de verdienste van Jos� eigen talent en niet de verdienste van meneer Rothengatter.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter