Ieder jaar komen ze weer, je kan er bijna je klok op gelijk stellen, de toespraken van de F1 goden dat ze dit jaar voor de titel zullen.
Twee specialisten terzake, Rubens Barrichello en David Coulthard zijn zowat de meest bekende qua uitspraken in hun voornemens.

Coulthard heeft zijn begin-van-het-seizoen-toespraak al gehouden, dus was het wachten op zijn collega van Ferrari, we hebben niet lang moeten wachten.

Ook dit jaar zal Barrichello zijn teammaat bedreigen, althans volgens de Braziliaan.

Rubens Barrichello:

“Ik denk dat ik altijd al een uitdaging ben geweest voor hem (M.Schumacher).”

Ferrari is ondertussen het derde team waar de Braziliaan aan de bak komt, en hij is er dan ook van overtuigd dat hij sinds zijn eerste jaar bij het Ferrari team verbeterd is.

Barrichello:

“Dit was mijn derde stap in mijn loopbaan, eerst was het Jordan en daarna Stewart, ik heb van hen dan ook veel geleerd, maar ik moest veranderen en nu doe ik het beter.
Winnen doe je alleen maar als je er in gelooft en van droomt.

Iemand die steeds een derde plaats wist te behalen in het afgelopen seizoen had een kans op de wereldtitel, dus blijft alles open dit jaar.”

Of het nummer twee bij Ferrari het nummer zal mogen uitdagen valt te betwijfelen.
Maar we moeten toegeven, uitspraken als dit of deze van Coulthard kleuren de F1 en doen het verlangen naar die eerste race weer aanwakkeren�was het al maar maart.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter