Leek het een aantal dagen al rond te zijn volgens Michel Perridon, die onderhandelt namens Verstappens grootste sponsor Trust, nu lijkt een stoeltje bij Jordan verder weg dan ooit. Het management heeft namelijk de onderhandelingen gestaakt met het team van Eddie Jordan.

Verstappens reactie op zijn website:

“We hebben allemaal ons uiterste best gedaan om tot overeenstemming te komen. Op dit moment heeft dooronderhandelen echter geen zin. Nogmaals wil ik benadrukken dat we een fantastische groep van mensen om ons heen hebben. Zeker Michel Perridon van Trust heeft zich volledig en vol overgave ingezet voor een positieve uitkomst. We hebben de onderhandelingen stopgezet in goed onderling overleg en met support van alle betrokken sponsors”

Trust zal Verstappen wel blijven steunen. Waarop de onderhandelingen precies stuk liepen is nog niet bekend. Perridon:

“Wij, als sponsor van Jos, hebben volledige steun aan Jos gegeven en blijven dit doen. Het is duidelijk dat alle partijen in deze een goede basis moeten hebben voor een sportief succesvol seizoen, dit was in deze niet het geval”

Is dit dan het definitieve einde voor de F1-carri�re van Jos Verstappen? Het lijkt er voorlopig wel op. Misschien zal zijn management pas later beseffen dat Jos deze kans had moeten grijpen. Of zit er meer achter deze plotselinge ommeslag? Waarschijnlijk is dit nog niet het einde van de soap rond Verstappen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter