De hoge gestelde eisen in het rijderscontract door het management van Jos Verstappen hebben geleid tot een breuk in de onderhandelingen met het Jordan Grand Prix team, aldus Trust dat aangeeft daarom de banden met het management van de coureur te hebben verbroken.

Trust heeft eerder bevestigd achter Jos als coureur te blijven staan en hem te blijven steunen.

“Dit geldt nog steeds, enkel niet met het huidige management. Indien zich nog mogelijkheden zouden voordoen om een stoel te bemachtigen gedurende het komende seizoen wil Trust deze kans voor de volle 100% benutten en niet laten mislopen op te hoge eisen van het management van Jos”

, aldus Michel Perridon, C.E.O. van Trust.

Het persbericht verscheen kort nadat het Jordan F1 team op de eigen site haar visie gaf over het afketsen van de deal met Jos Verstappen. Toeval? Ook daarin wordt de schuld volledig gelegd bij het management, in de persoon van Huub Rothengatter.

Rothengatter is verbaasd over het bericht maar wil geen commentaar kwijt

�Ik ben volslagen verbijsterd over hetgeen wat ik nu lees op de Jordan site en de inhoud van het persbericht van Trust. Ik wil nu even geen commentaar geven.�

Ook wat Jos zelf betreft verliepen die onderhandelingen niet zoals gebruikelijk.

“Eddie Jordan had op een bepaald moment wel vijf mensen aan de telefoon, in plaats van alleen Huub. Een collega van Michel, een vriend van Michel, noem maar op. Ik heb niet onderhandeld maar heb Eddie Jordan een paar dagen voordat het mis ging nog gesproken. Dat was een plezierig gesprek.”

Maar daar koop je in de Formule 1 niks voor, zo blijkt maar weer.

“We praten met Formule 1-teams maar kijken ook naar Amerika. Er is echter nog niets concreets. Maar we gaan heel snel serieus praten. Nu voel ik mij daarvoor nog even te beroerd.”

 

Verstappen.nl

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter