De wereldkampioen MotoGP Valentino Rossi heeft er drie dagen testrijden opzitten bij Ferrari. De eerste dag op het Fiorani circuit en de laatste twee dagen op het Mugello circuit, beide gelegen in Itali�.

Nadat Rossi al eens een testrit had gedaan bij Ferrari mocht hij nu drie dagen rondtoeren in de F1-bolide.“Ik ben heel tevreden opnieuw achter het stuur te mogen plaats nemen van de F1-wagen “ , zei Rossi.

Ondanks de ervaring op de circuits met zijn moto, gaf Rossi toe dat het best lastig was, vooral op het Mugello circuit. Hij heeft een 600-tal kilometers gereden op die drie dagen. Ten slotte bedankte Rossi Ferrari voor de fantastische ervaring en ook het hele team dat ter beschikking stond voor hem.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter