Red Bull heeft serieuze ambities, nu David Coulthard herenigd is met topontwerper Adrian Newey is het team strijdlustiger dan ooit. Teambaas Christian Horner heeft gezegd dat het team races wil winnen in 2008.

” David Coulthard heeft bijna al zijn races gewonnen in auto’s aan de hand van Newey. Hij is ook erg opgetogen met de komst van de ontwerper en daardoor hopen we dat we in 2008 mee kunnen vechten om de overwinningen.  “ aldus Horner. ” Newey bezit ook een idrukwekkend palmares, er zijn al meer dan honderd races gewonnen met zijn wagens en twaalf wereldkampioenschappen.  “

Veel invloed op de wagen van 2006 zal Newey niet hebben aangezien hij pas in februari in dienst treed van Red Bull, maar tijdens het seizoen zal hij helpen om de wagen verder te ontwikkelen. ” Zijn voornaamste concentratie is de wagen voor 2007, daarom willen we na 2007 toe over een wagen beschikken die ons in staat stelt om races te winnen en daarna het wereldkampioenschap.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!