Oud-Formule 1 teambaas Ross Brawn heeft zijn mening gegeven over Max Verstappen. Brawn deed dat in een interview met Formule 1 journaliste Jennie Gow, namens de Amerikaanse zender ESPN. Leuk detail is dat Brawn om zijn mening gevraagd werd naar aanleiding van een inzending van Charrel Jalving, een lid van het GPPits.net forum.

Verstappen is een geweldige toevoeging aan de Formule 1. Hij zorgt in elk geval voor voldoende opschudding. Hij steekt enorm zijn ellebogen uit momenteel, en sommige mensen houden daar niet van. Maar we willen juist coureurs die tegen elkaar racen. Hij maakt behoorlijk wat tongen los in de paddock, ik kan me herinneren dat Michael Schumacher die uitwerking ook op mensen had. Ik heb wel sympathie voor Max. Vertelde Brawn in het interview.

Ook reageerde Brawn op het vraagstuk of Verstappen het begin is van een nieuwe generatie: Ik denk dat het een evolutie is van jonge coureurs die de sport binnen komen. Maar als je iemand hebt als Max die bijna in de top van de Formule 1 instroomt, dan zorg je wel voor enige opschudding.

Eerder deze week waren er geruchten dat Ross Brawn de opvolger zou zijn van Bernie Ecclestone. Deze berichten werden echter aan het eind van deze week ontkracht.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!