Nico Rosberg blijft langer in dienst van Mercedes. De Duitser verlengde zijn contract bij het team met twee jaar. Aan het einde van dit seizoen liep het contract van Rosberg af, maar beide partijen zijn tevreden over de samenwerking waardoor het contract verlengd is.

Rosberg schonk het team twee jaar geleden de eerste overwinning sinds de jaren vijftig. Dit jaar gaat het Mercedes voor de wind. Het team heeft de beste auto en domineert de races. Nico Rosberg won dit jaar de eerste race in Melbourne en staat momenteel tweede in het kampioenschap achter teamcollega Lewis Hamilton.

Tegenover de BBC vertelt een medewerker van Mercedes dat het team en Rosberg een relatie voor de lange termijn zijn aangegaan. De zoon van Keke Rosberg debuteerde in 2006 in de Formule 1 bij Williams en rijdt sinds 2010 voor Mercedes.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!