Het kan niet lang meer duren, of Mercedes gaat bekend maken dat Nico Rosberg een nieuw tweejarig contract heeft getekend bij de renstal. Volgens Niki Lauda zijn beide partijen ‘in principe’ akkoord.

Nico Rosberg is ‘the man to beat’ dit seizoen. De zoon van wereldkampioen Keke Rosberg won dit jaar vijf van de acht verreden Grand Prixs, maar er stond nog steeds geen handtekening onder een contract om ook in de toekomst uit te komen voor Mercedes. Oud coureur Gerhard Berger staat Rosberg bij in de onderhandelingen, en volgens Niki Lauda is er in principe een akkoord voor de komende twee seizoenen. We zijn het in principe eens over een nieuw tweejarig contract. Alleen de details moeten nog worden uitgewerkt. Verklaarde Lauda tegenover het Duitse Bild.

Mocht de contractverlenging officieel worden dan kan Rosberg zich gaan opmaken voor een achtste en negende seizoen bij Mercedes.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.