Daniel Ricciardo weet dat hij op de lijst staat van mensen die eventueel Kimi Räikkönen kunnen gaan vervangen. Dat heeft de Australiër bekend gemaakt tegenover Autosport.

Het is nog steeds onduidelijk of Kimi Räikkönen in 2017 een vierde jaar krijgt bij Ferrari. Hoewel de prestaties van de Fin dit seizoen opmerkelijk beter zijn dan in 2014 en 2015, gaan nog altijd de geruchten dat de wereldkampioen van 2007 na dit seizoen het veld moet ruimen.

Mocht het zover komen, dan weet Red Bull coureur Daniel Ricciardo dat hij op de verlanglijst staat om Räikkönen op te volgen. Ik heb begrepen dat wanneer Ferrari er voor kiest om één van hun rijders te vervangen, dat ik op de lijst sta. Of ik de enige op die lijst ben, en of ik bovenaan sta dat weet ik niet. Aldus Ricciardo.

Mocht het zo ver komen dat Ricciardo inderdaad gehaald wordt als vervanging van Räikkönen. Dan zal hij weer herenigd worden met oud-teamgenoot Sebastian Vettel. Beide coureurs reden voor Red Bull Racing in 2014.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.