Er gaan geruchten rond dat Franck Montagny, testrijder bij Renault, voor Jordan de GP van Frankrijk mag rijden. De Fransman mocht eerder al eens de derde rijder spelen voor het team tijdens de GP van Europa. De vraag is natuurlijk of hij dat wel mag van zijn baas Flavio Briatore. Colin Kolles hoopt in ieder geval van wel.

“Vraag het aan meneer Briatore. Ik vind dat Franck mooi werk heeft laten zien en we zullen proberen om een oplossing te vinden.”

Scherp als de pers is, gingen ze naar meneer Briatore en stelden ze hem de vraag of het waar was. Die antwoordde, zonder een echt antwoord te geven.

“Hij doet Le Mans. We zullen afwachten en dan zien. Ik wil eerst met Franck praten. Alex (Shnaider) is een goede vriend, (Colin) Kolles is een goede vriend. Maar het hangt af van wat de rijder wil.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter