Daniel Ricciardo reed vandaag in de tweede vrije training een competitieve derde tijd. Met een 1:31.376 was de teamgenoot van Max Verstappen maar nipt langzamer dan Sebastian Vettel.

Ricciardo verwacht echter dat de tijden niet representatief zijn en dat Ferrari en Mercedes morgen verder afstand nemen: Het is altijd tricky om de auto hier af te stellen. Je moet niet teveel van de eerste vrije training uitgaan want die is warm en later in de avond koelt het hard af. De tweede vrije training was goed voor mij. Normaal krijgen we meer grip als het afkoelt dus dat was goed, dat hielp. De wind draaide echter wat en dit maakte de baan langzamer. Met weinig benzine zien we er goed uit, maar ik denk te goed voor nu. Ik verwacht dat Ferrari en Mercedes morgen verder afstand van ons kunnen nemen. Maar over het algemeen was het een goede dag. Ik kon niet voor meer vragen. De langere runs zien er ook goed uit, die zijn wel representatief verwacht ik. Vandaag hebben we het maximale kunnen doen, laten we dat doortrekken naar morgen!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.