Mark Webber is in het bezit van een aflopend contract bij Red Bull Racing. De Aussie wil zelf actief blijven in de Formule 1, maar of dat bij Red Bull Racing zal zijn is maar de vraag.

Helmut Marko laat zijn licht schijnen over de situatie omtrent de rijdersbezetting voor volgend seizoen bij Red Bull. Ik maak mij geen zorgen over de rijdersbezetting voor 2014, vertelt Marko. Veel coureurs willen voor Red Bull rijden, maar wij hebben twee goede jonge rijders, zegt de adviseur van het Oostenrijkse team. Ik maak me geen zorgen over de line-up. Uiteindelijk zullen wij toch wel met twee toprijders aan de start staan.

Marko gaat er voor het gemak vanuit dat Webber aan het eind van dit seizoen vertrekt bij Red Bull. Er bestaat een realistische kans dat Vergne of Ricciardo volgend jaar de plaats van Webber inneemt bij Red Bull. We zijn tevreden over beide rijders. Ricciardo is op dit moment de betere van de twee. Vergne vraagt teveel van zijn gevoelige banden, vooral in de kwalificatie, meent Helmut Marko.